top of page

グループ

公開·6名のメンバー

Lujza Hej Kako Izleciti Svoj Zivot Pdf Free


Lujza Hej: Kako da izlečite svoj život
Lujza Hej je jedna od najpoznatijih i najuticajnijih autorica na polju samopomoći i duhovnog razvoja. Njena knjiga Kako da izlečite svoj život je bestseler koji je prodat u preko 30 miliona primeraka širom sveta i preveden na više od 25 jezika. U ovoj knjizi, Lujza Hej nudi praktične i jednostavne savete kako da promenite svoje misli, osećanja i stavove, i time poboljšate svoje zdravlje, uspeh, sreću i blagostanje.


Download Zip: https://vittuv.com/2w3rLd


Knjiga se sastoji od tri dela. U prvom delu, Lujza Hej objašnjava svoju filozofiju o tome kako naše misli i uverenja utiču na našu stvarnost i kako možemo da ih menjamo da bismo stvorili ono što želimo. Ona takođe deli svoju ličnu priču o tome kako je prevazišla teško detinjstvo, nasilni brak, rak i siromaštvo, i postala uspešna spisateljica, predavačica i osnivačica izdavačke kuće Hay House.


U drugom delu, Lujza Hej nudi konkretne vežbe i tehnike za rad na sebi, kao što su afirmacije, meditacije, vizualizacije, ogledala i opraštanje. Ona takođe daje savete kako da prevaziđemo otpor promenama, kako da izgradimo novi identitet i kako da se oslobodimo straha, krivice, ljutnje i drugih negativnih emocija.


U trećem delu, Lujza Hej se bavi različitim aspektima našeg života, kao što su odnosi, posao, uspeh, prosperitet i telo. Ona pokazuje kako možemo da primenimo svoje nove misli i uverenja na ove oblasti i time ostvarimo harmoniju, zadovoljstvo i ispunjenje. Ona takođe daje spisak mogućih uzroka raznih bolesti i poremećaja, kao i afirmacije za njihovo isceljenje.


Knjiga Kako da izlečite svoj život je dragocen priručnik za sve one koji žele da unesu pozitivne promene u svoj život i da pronađu izvore samopouzdanja i ljubavi prema sebi. Ova knjiga je inspirisala milione ljudi širom sveta da preuzmu odgovornost za svoju sudbinu i da ostvare svoje snove.


Ako želite da pročitate ovu knjigu ili saznate više o Lujzi Hej i njenom radu, možete posetiti sledeće linkove:  • [Zvanični sajt Lujze Hej][LUJZA HEJ - KAKO DA IZLEČITE SVOJ ŽIVOT - [PDF Document]]


[Kako da izle:ite svoj 7ivot - Delfi knjižare]


[Download Lujza Hej Kako Da Izlecite Svoj Zivot - Documents and E-books]

グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報をチェックしたり、動画をシェアすることもできます。
グループページ: Groups_SingleGroup
bottom of page